Løbet er sat på pause

23-12-2023

Som I selvfølgelig ved, er Baghjulet en klub, der er 100% båret af frivillige kræfter og i vores klub er det til enhver tid lysten der driver værket. Vi har de cykelture, arrangementer og løb som I medlemmer brænder for at "sætte i søen". Sådan har det altid været - og sådan skal det blive med at være.

Motionscykelløbet Tour de Vestfyn har i mere end 30 år været et af de arrangementer.

En lind støm af medlemmer har gennem årene trukket det læs, som det er at afvikle et motionscykelløb med fra få hundrede og helt op til 1400 deltagere. Tour de Vestfyn var i en meget lang årrække klubbens flagskib.

Men i 2024 bliver Tour de Vestfyn ikke afholdt.

Løbet er sat på pause.

Det sker fordi det udvalg, som senest har stået for løbet i en årrække, holder en helt velfortjent pause. Det har ikke været muligt at nedsætte et nyt udvalg og uden frivillige kræfter, ingen Tour de Vestfyn.

Til gengæld sker der så meget andet.

Bla. arbejder en række medlemmer med et nyt nyt Cykelevent, nemlig: 

 

Cykelfestival 5500!

Cykelfestival 5500 ser dagens Lys i 2024!

En arbejdsgruppe, sammensat af medlemmer fra de lokale cykelklubber, Baghjulet, MCC og Nr. Aaby Cykelklub, har igennem efteråret arbejdet på at skabe rammerne for en spændende ny cykelbegivenhed i Middelfart. Vi håber derfor, at vi snart kan åbne for tilmelding til "Cykelfestival 5500" – en cykelbegivenhed, der forener cykelinteresser på tværs af discipliner og aldersgrupper, for ALLE med interesse for cykling. Navnet siger det hele - Cykelfestivalen er for alle med interesse for cykling, uanset om du er til mountainbike, gravel eller racer.

Vi stræber efter at skabe en atmosfære inspireret af de berømte cykelløb i Belgien, med mad, musik, cykeludstillinger og en fantastisk stemning for hele familien. Ambitionerne er der - men vi skal lige kravle, før vi kan gå. Middelfart Kommune Middelfart Kommune bakker op om arrangementet. Gennem en god dialog med kommunen har vi fået lov til at benytte de fantastiske lokaliteter ved MTB-sporet i Staurby samt pladsen under den nye Lillebæltsbro.

Aktiviteter for alle

Vi ønsker at tilgodese motionister i alle aldre og på alle niveauer, og derfor planlægger vi at afholde aktiviteterne på forskellige tidspunkter lørdag den 17. august 2024, med både familierute, kødsauce, MTB- og Gravel-løb samt et spændende landevejsrace i criterium-stil - der vil der være noget for enhver smag.

Bliv en del af Cykelfestival 5500

Med Cykelfestival 5500 håber vi at etablere en ny og spændende tradition. Vi arbejder i øjeblikket på at færdiggøre ruter og detaljer og forventer at etablere en officiel hjemmeside med mulighed for tilmelding tidligt i det kommende år. Hold øje med vores kommende opdateringer og glæd dig til en cykelfestival i Middelfart. 

De bærende kræfter fra vores klub er Kristian Gren, Michael Frederiksen og Jan Nissen.

Det bliver spændende at følge.

 

Med venlig hilsen

Bestyrelsen


Støt dem, der støtter Baghjulet