Tak for hjælpen arrangement 2023

18-08-2023

Invitation til turledere, frivillige hjælpere og udvalgsmedlemmer i Baghjulet


 

Kære Baghjuler

Er du turleder? Eller er du frivillig hjælper ved én af Baghjulets mange arrangementer? Eller sidder du i en af Baghjulets mange arbejdsudvalg?

Så er denne intivation til dig.

 

"Tak for hjælpen arrangement 2023"

Baghjulet inviterer dig hermed til Tak for hjælpen arrangement 2023.

I år har bestyrelsen valgt at sige klubbens mange frivillige tak for indsatsen med et anderledes arrangement end i de seneste år. Vi har lavet et aftale med Dennis Ritter – meget kendt TV 2 journalist og mangeårig kommentator i Tour de France.

Onsdag den 22 november fra kl 19.00 til ca. 21.00 får vi besøg af Dennis Ritter.

Dennis Ritter Han kommer og fortæller om Touren i 2023. Han kigger på alt fra ryttere, de mest overraskende etaper til evaluering af endnu et fantastisk cykelår med danske etapesejre og endnu en gul trøje til Vingegaard. Og så bliver der kigget frem mod Touren i 2024. Der vil blive fortalt sjove anekdoter, utrolige etaper, gråd og drama. Vi tænker også der bliver tid til spørgsmål.

Som frivillig i Baghjulet, er du inviteret til dette arrangement. Tilmeldingsevent følger snarest - men reserver endelig datoen.

Arrangementet foregår i Middelfart Sparekasse lokaler på Havnegave i Middelfart. Vi åbner dørene fra kl. 18.15, hvor der serveres lidt mad inden start kl. 19.00.

TILMELDING TIL TAK FOR HJÆLPEN ARRANGEMENT 2023