Hvem er CKL?

Udgivet 16-10-2015, tags: Venskab |

På opfordring fra flere medlemmer i Baghjulet, har jeg sat mig for at finde ud hvad der gemmer sig bag det rust-røde cykeltøj med CKL logoet.

Jeg kender personligt en del af de rustrøde ryttere og vidste også at bagmændene bag CKL er de to meget aktive og alsidige cykelrytter-brødre Paw og Les Ager – og derfor ringede jeg i aftes til Les for at få stillet min nysgerrighed omkring CKL

Les stillede beredvilligt op til mit lille interview og det kom der følgende spørgsmål og svar ud af:

Hvad står CKL for ?

Det er egentlig bare en forkortelse for ”Cykelklubben” Min lillebror Paw er mediemand, laver film og bagmanden bag design af logo og tøj. Paw bor til dagligt i København og det var også der CKL startede med nogle fælles træningsture 1 gang om måneden.

ckl1

Er CKL en klub med bestyrelse, vedtægter og medlemmer som betaler kontingent ?

Nej – vi er et seriøst træningsfællesskab – hvor vi hygger os sammen og har et fællesskab med samme værdier og interesser. Vi inspirerer hinanden og prøver på at få det bedste ud af det potentiale vi hver især har – men vi er seriøse med vores sport.

ckl2

Er der planer om at CKL skal have en mere formel struktur og være større ?

Nej det er der ingen planer om – de fleste CKL´ere er medlemmer i Baghjulet og glade for deres medlemskab – CKL skal helst ikke være større end det er nu – vi kender alle hinanden og vil helst ikke være flere end vi kan overskue gruppen.  

CKL har forsøgt at arrangere et MTB løb i Hannerup skoven som blev aflyst – har i planer om at arrangere et nyt løb ?

Ja vi laver et  MTB GPS makkerløb på 50-60 km. (lidt ligesom vintercup – bare med gps koordinater) det bliver d. 27. dec. med start fra Cykelservice i Fredericia.

ckl3

Hvorfor er det ikke med Baghjulet som arrangør ?

Det var noget som Paw og jeg fik ideen til og det er måske bare lidt nemmere fra ”tanke til handling” når vi ikke skal involvere så mange og det kræver ikke nogen stor økonomi og mange hænder at løfte dette arrangement.

CKL kan følges på Instagram og Facebook hvor medlemmerne er meget aktive og der lægges mange film og billeder op. Er der nogen der ellers har spørgsmål til CKL og deres aktiviteter, svarer Les Ager gerne på spørgsmål – skulle jeg hilse og sige…

René Bech Andersen

Støt dem, der støtter Baghjulet