Nyt fra turlederudvalget

Udgivet 02-04-2013, tags: Klubben | Tourkataloget | Turleder | Udvalgsarbejde |

Kære turledere,

Hermed lidt nyt fra Turlederudvalget.

IT udvalget har oprettet et Tourkatalog, som kan inspirere til ture udi lokalområdet. Hvis du har en GPS kan du downloade turene til den. Du kan også udskrive kortene eller blot lade dig inspirere til områder, med gode små cykelveje.

Du finder Tourkataloget under menupunktet Turleder her.

Du kan også selv lægge en tur op. Det gør de under menupunktet "Opret i Tourkataloget". Udfyld de angivne felter og giv din tour en kategori, sådet er let for andre, at finde frem til den.

Formålet med Tourkataloget er både, at lave nogle fede tur til os selv i klubben og at gøre det så let som muligt at blive turleder. Så er der måske flere der får mod på, at tage turlederopgaven op.

Vejledning til Tour Katalog:

  • Klik på menupunktet "Opret i Tourkatalog"
  • Udfyld felterne
  • Udfyld CAPTCHA (irriterende, men nødvendigt for at undgå spam)
  • Tryk "submit Item"

Din tur er nu gemt og der går en mail af sted til Anders Peter Forsmann, som herefter finpudser og evt. lægger et lille billede på.

Har du spørgsmål vedr. Tourkataloget, er det også AP du skal kontakte - e-mail ap@baghjulet.dk

Vi håber det virker efter hensigten - hvis I har input, kommentarer eller forslag til forbedringer, så sig endelig til.

Slutteligt vil Turlederudvalget byde velkommen til to nye medlemmer, nemlig Morten J. Pedersen og Niels Aagaard.

tourkatalog screendump

Tags

Se alle 1-april12-timersMTB24-timers-løbetaktivitetsprisenAlpen-BrevetAlsaceAnmeldelserartikelArtikleravisartiklerBaghjulspølsenBaghjulsåndBakkerBanecyklingBestyrelsenBike-Four-PeaksBjergeBornholmbrevetBridgewalkingBrockenAttackBrocksbergUphillChampagneturenCKLCoretræningCoronavirusCrossCykelferierCykelmotionDagholdetdamerDanish-Bike-AwardDCUDefekterDeltagerberetningdeltagerberetningerdetagerberetningerDGIDMdødsfaldEfterårEl-cyklerEnkeltstartErnæringEtapecykelløbFamilie-cyklingFinnmarkfis-og-balladeForedragFormandenForårfrivilligFørstehjælpFørstehjælpskursusGendarmstienGeneralforsamlingGenoptræningGod-opførselGravelGruppe-AGruppe-BGruppe-CGruppe-FHannerupHarzenHensynhistorieHjemmesidenHjerterdameturenHyggeHårdt-men-HygligtHærvejsturinformationintervaltræningIT-udvalgetJette-StrandbergjubilæumJulKagekammeratskabKlubaftenKlubbenKlubbladetKlubtilskudklubtureklubtøjKonkurrenceKorsikaKulturKursusKvindecuppenKvinderLandevejLandevejscyklingLandsstævneLejecyklerLicensløblær-at-cykleLøbLøbsberetningerLørdagsturMallorcaMCCMelfar-24Melfar-MTBMelfar24Middelfart-Cykel-KlubMiddelfart-KommuneMiddelfartCykelClubMotionMTBMTB-by-NightMTB-OMTB-udvalgetNaturcentretNaturenNytårOff-Road-FinnmarkOFF300OFF700OpskrifterParisPeak-BreakPicnicPost-Danmark-RundtPowercupPressepriserProvencePulled-PorkRacerRands-Fjord-RundtRegnvejrRetro-CyklerRuterrytter-til-rytterRøvturSikkerhedSjovSkovenSnejbjergskiftetSociale-medierSolskinsvejrSommersommerferiebilledersommergrillSpinningSponsorerStaurby-SkovStore-CykeldagStyrtSuppeturSæsonafslutningSæsonstartTak-for-hjælpen-arrangementTeknikaftenTekniktræningTorsdagsturToscanaTour-de-FemmeTour-de-VestfynTourkatalogetTræningTurlederturlederseminarTV2TV2-på-TourTøjudvalgetUdlandetUdlandstureUdlejningscyklerneudvalgUdvalgsarbejdeuheldVejretVenskabVi-cykler-for-sjovVideoVild-med-BaghjuletVintagevintercupVintervejrVMVægttabxtremeÅrets-PedaltramperØl