Dagholdet i Svendborg

Udgivet 26-06-2016, tags: Dagholdet |

35 Baghjulere fra Dagholdet og gruppe F var i denne weekend på en super god weekend, med masser af hygge og kilometer i benen.

Turen trodsede alle vejrprognoser om skybrud og torden. Alle de tilmeldte havde nemlig mange gange dagen og aftenen forinden tjekket alle vejrudsigterne både her og der, og prognoserne skiftede ved hver opdatering. Det så ikke for godt ud, og der var da også puttet et ekstra sæt cykeltøj i kufferten, hvis såfremt ifald vi skulle blive gennemblødte.

IMG 0912 2

Vi mødte omklædte alle 35 deltagere kl. 09.00 ved Svendborg Vandrehjem - Det var tørvejr og lunt, og humøret var højt.

Arrangørerne Jette og Ivan Strandberg samt Grete og Henning Marxen havde planlagt 2 ture lørdag - De hurtige skulle cykle 80 km omkring Vester Skerninge samt Tåsinge rundt, og vi mere snakkesalige skulle cykle 54 km Tåsinge rundt.

IMG 0932 2

Det var rigtigt fint cykelvejr - ikke megen vind, og vi nød turen nede ved vandet med udsigten til Svendborgsund og de mange småøer, som vi kunne se, da vi cyklede Tåsinge rundt. Vi var inde på Landet Kirkegaard og se Elvira Madigans gravsted.

2016 06 25 12.23.00 1 2

Som planlagt mødtes begge hold ved Valdemar Slot, hvor vi spiste vores medbragte mad. Det var hyggeligt og stadig tørvejr og lunt!!!

IMG 1002 2

Herefter gik turen via Troense tilbage til indkvartering og eftermiddagskaffe på Vandrehjemmet. Der var fællesspisning kl. 18.00 med flot buffet med lækre retter og jordbærkage, der bare sagde spar to. Det var meget svært ikke at forspise sig. Vi havde en rigtig hyggelig aften med snak og grin på kryds og tværs i kaffestuen bagefter.

Og ved I hvad? Da vi satte os til bords kl. 18.00, så begyndte det at regne - hvor heldig kan man være!!!

Søndag morgen vågnede vi op til tørvejr og lidt frisk vind, som henad dagen skilte skyerne, og solen brød frem. Den var så velkommen!!

Vi startede dagen kl. 08.00 med et meget velassorteret morgenbord, hvor der også var mulighed for at smøre en madpakke til frokosten. Denne dag var der planlagt en tur på 53 km til Lundeborg og Thurø rundt, og en tur på 33 km til Skårupøre og Thurø rundt, og jeg skal love for arrangørerne fik os rundt i krogene på alle de skønne udsigtssteder langs vandet og især på Thurø. Flot arrangeret. Så vi sluttede med at begge hold mødtes på en hyggelig rasteplads når Christiansminde nede ved vandet, hvor vi spiste vores madpakker sammen.

2016 06 25 09.11.52

En weekend fyldt med dejlige minder samt hyggeligt samvær med gode cykelvenner, der elsker at drille hinanden med et glimt i øjet.

Og hvad skulle vi have gjort, hvis der ikke var ildsjæle som Grete, Henning, Jette og Ivan, der gør et kæmpestort stykke arbejde med at tilrettelægge sådan en weekend. De er guld værd for BAGHJULET.

PS. Vidste du, at Dagholdet har fået deres egne Facebook gruppe? Hvis du vil holde dig orienteret om, hvad der sker på dagholdet, så stik ind og bliv medlem - du finder Facebook gruppen her.

dagholdet svendborg