Kvindecuppen MTB

Udgivet 09-05-2013, tags: Kvinder | MTB |

Onsdag den 8. maj var vi 4 piger fra Baghjulet der kørte en tur til Vejle, for at deltage i en afdeling af Kvindecuppen. Helle Munk havde været med til første afdeling, og kom hjem og fortalte, at løbet var sjovt og at alle kunne være med.

Det skulle prøves.

Kvindecuppen er en motions-MTB cup, kun for kvinder. Den køres over 7 gange og man kan deltage i alle afdelinger eller bare et par stykker.

Vejret var rigtig godt, da vi kørte hjemmefra. Løbet skulle køres i skoven bag Søndermarks Hallen i Vejle, på en 4,5 km lang rute.

Mens vi gjorde os klar på cyklerne på parkeringspladsen, begyndte det at tordne i det fjerne. Uvejret kom hurtigt nærmere og da starten skulle gå kl. 18.30 STYRKEDE REGNENE NED.

Derfor (og fordi en busfuld deltagere sad fast i en bilkø), blev starten udsat 30 minutter og på de 30 minutter nåede ruten at blive rigtig blød.

Det gjorde unægtelig oplevelse lidt kold og våd. Ærgerligt, for det var ellers en rigtig god rute, med både brede stier, op- og nedkørsler og forskellige single-tracks, beliggende i fantastisk smukke omgivelser. God plads til, at alle kunne køre sådan som de helst ville.

Mens vi cyklede var det ikke noget problem, at holde varmen. Men under "sejrsceremonien" blev det godt nok koldt. Både Lene og Vickie vandt flotte lodtrækningspræmier, så det var godt vi holdt ud og blev helt til slut.

Alle havde en rigtig god tur - Næste afdeling køres i Kolding 29/5 - læs mere på www.kvindecuppen.dk. Skriv i forum, hvis I har lyst til at være med (kun piger!).

 

Støt dem, der støtter Baghjulet