STATUS FRA BESTYRELSEN PR 28/5

Skrevet af Bestyrelsen Torsdag, 28 maj 2020

Status fra bestyrelsen pr. 28/5:

Der kan fortsat ikke åbnes for fællestræning i klubregi.

Turlederudvalget har været samlet og udarbejdet et oplæg til opstart på fællestræning med udgangspunkt fra Naturcentret. Deres oplæg har været drøftet i bestyrelsen den 27 maj.

Bestyrelsen var umiddelbart positiv for turlederudvalgets oplæg, men besluttede at få planen drøftet med DGI. Det skete torsdag den 28 maj om formiddagen og deres tilbagemelding har bestyrelsen drøftet torsdag aften den 28 maj.

Med baggrund i DGI ’s tilbagemeldinger om  turlederudvalgets oplæg, som primært omhandlede udfordringerne ved et fællesmøde sted ved Naturcenteret, har bestyrelsen besluttet at bede turlederudvalget om at udarbejde et nyt oplæg til fællestræning, hvor de enkelte grupper mødes på forskellige steder i Middelfart.

Bestyrelsen forventer vi har nye informationer herom til medlemmerne få dage efter Pinse

 

 

 

 

 

Opdateret 10/5:

Hermed de seneste opdateringer fra bestyrelsens virtuelle bestyrelsesmøde:

bestyrelsesmode i teams

Status den 10. maj er:

- Der kan stadig ikke åbnes op for fælles træninger i klubregi
- Det er tilladt at køre individuelle træninger sammen, blot vi er MAX 10 personer i en gruppe og der tages hensyn til hinanden under træningen, dvs gængse udmeldinger om hoste i ærmet og ikke stå-/cykle for tæt af hensyn til smitterisiko skal overholdes

Brug gerne "Facebook træning" til at aftale fællestræning.

Turleder udvalget samles for at lave en plan for hvordan vi skal starte fællestræning, herom udmelding inden længe. 

Det er overvejet om der skal være fællestræning i juli, da mange formentlig er hjemme - med eller uden turleder (afgøres af turleder udvalget.)

Bestyrelsen
12/5-2020

SST Corona poster idr t ud ver A4 farver

 

 

 

 

 

Opdateret 24/4-20:

Tilpassede retningslinjer

DIF’s tilpassede retningslinjer betyder, at det fra og med 21. april i MEGET BEGRÆNSET OMFANG er muligt at genoptage udendørs klubaktiviteter ud fra følgende retningslinjer:

• Udendørsaktiviteten foregår i mindre grupper og fortrinsvis parvis eller enkeltvis.

 Hvad må vi som klub?

I praksis betyder det, at vi som klub må organisere træning inden for ovenstående retningslinjer fra dags dato. Det er altafgørende, at vi fortsat følger de meget klare myndighedskrav - der skal holdes stor afstand (mindst 2 meter), og der må på intet tidspunkt samles flere end 10 person. Derfor fastholder Danmarks Cykle Union følgende anbefalinger:

 ”Danmarks Cykle Union opfordrer indtrængende til ikke at træne i grupper på landevej eller i skoven – den type træning bør fortsat kun ske alene eller med ens nærmeste og med stor afstand til hinanden."

 

Derfor har bestyrelsen her til aften valgt fortsat at afvente situationen, og dermed IKKE åbne for træning og samkørsel i klubregi.

Bestyrelsen holder næste møde via MS Teams tirsdag den 12. maj, hvor der vil komme en ny udmelding.

Fortsat god træning alene eller i mindre gruppe mht reglerne om ”at holde afstand”

Generalforsamling er fortsat udsat på ubestemt tid.

Kommentarsporet på vores hjemmeside lukkes ned permanent, da vi igen er blevet hacker angrebet.
Der henstilles til at bruge andre kommunikations veje, facebook og de grupper der er tilstede her eller direkte kontakt til bestyrelsen eller et udvalgsmedlem.

 

 

 

Opdateret 15/4-2020:
DGI og DIF opfordrer indtil videre idrætsforeningerne til fortsat at aflyse alle de aktiviteter, der kræver fysisk fremmøde, foreløbig frem til den 10. maj 2020.

Det gælder både indendørs- og udendørsaktiviteter.

Det sker i kølvandet på statsminister Mette Frederiksens pressemøde d. 6. april, hvor en lang række påbud og anbefalinger blev forlænget - Se og læs mere her: www.cyklingdanmark.dk/corona/

Bestyrelsen har nyt møde torsdag den 23. april kl 19.00