INGENOFFICIELLEAKTIVITETER

++ MEDDELELSE FRA BESTYRELSEN ++

Skrevet af Bestyrelsen Fredag, 13 Marts 2020

Vedrørende indkaldelse til ny generalforsamling træffes der en beslutning tidligst ved næste bestyrelsesmøde den 6. april.

Bestyrelsen mødes igen virtuelt den 25. marts hvor det vurderes om vi kan afholde suppeturen under normale omstændigheder – ny status efter dette møde.

Vedrørende den generelle samling og træning der foregår nu, henstiller vi til at følge anbefalinger udsendt af både DIF og DCU som er følgende.

Danmarks Cykle Unions bakker fuldstændig op om myndighedernes og DIF’s anbefalinger, og derfor aflyser vi nu alle aktiviteter, og vi opfordrer også alle klubber til at aflyse generalforsamlinger og større kursus- og mødeaktiviteter. Desuden opfordrer vi til at aflyse alle løb og træningsaktiviteter i større grupper, så længe myndighedernes anbefalinger/påbud er gældende (hvilket på nuværende tidspunkt er til og med d. 30. marts)

Regeringen har på det kraftigste anbefalet, at al indendørs idræt lukkes ned i to uger, og både Danmarks Cykle Union og DIF bakker op om anbefalingen og opfordrer desuden til, at klubberne lukker ned for udendørsaktiviteter i samme periode:

 

”Fra idrættens side bakker vi op om og følger de krav og anbefalinger, som kommer fra myndighederne. Også selvom det er nogle tiltag, som rammer dansk idræt ekstremt hårdt. Idrætten handler i sin grundessens om at samle mennesker i fællesskaber og komme hinanden ved – både i forhold til udøvere og tilskuere – og det er ikke muligt i den kommende tid. Det er en situation, som er uden fortilfælde for idrætten, og som ingen har kunnet forestille sig eller forberede sig på. Der ligger nu et vigtigt arbejde foran os alle med at skabe et overblik og finde løsninger i et samarbejde med myndigheder, forbund og idrætsforeninger

Leave a comment

You are commenting as guest. Optional login below.