cykeltroje korteaermer LILLEVelkommen til Baghjulets nye klubtøj

I 2016 fik vi nyt klubtøj i design fra Extreme.

Tøjet er designet af Inge Lynggaard Hansen, i et tæt samarbejde med Baghjulets tøjudvalg.

Herunder finder du gældende priser.

Har du evt. en reklamation vedr. tøjet - se link: Reklamation - Xtreme

Ønsker du at købe yderligere Xtreme produkter (sko, hjelm etc.) med 25 % rabat - se link: Opret dig som bruger...

Klubtrøjer gennem tiderne - se dem her.

Cykeltrøje med korte ærmer

Cykeltrøje med korte ærmer

Cykeltrøje med Microfiber-tekstil på front og ærmer. Sveden transporteres bort fra kroppen. Huden holdes tør og varm. Ryg og sidepanelerne består af et perforeret textil, som gør det let at komme af med kropsvarmen.
Tøjen er  udstyret med silikonekant i nederste kant, således at stoffes holdes på plads. Ærmet har en lækker elastik-afslutning på kanten, således at ærmet sidder helt tæt til din arm. Et elastikbånd på fronten af trøjen, sikrer at den holdes på plads - selv under ekstreme forhold. Trøjen er produceret med et printbart refleksstykke nederst på ryggen, således at du er mere synlig i trafikken. Lynlås i front er fuldt dækket, så fronten af cykeltrøjen ikke bliver brudt som ved en traditionel lynlås. 3 åbne baglommer giver mulighed for at medbringe energiprodukter, løse ærmer m.m. på turen. I det indbyggede iPod-hul med lynlås, ligger din mobiltelefon godt beskyttet under turen.

Cykeltrøje med lange ærmer

Cykeltrøje med lange ærmer

Langærmet cykeltrøje i Roubaix textil. Den opkradsede inderside gør den til det oplagte valg i overgangsperioden mellem efterår/vinter og forår/sommer. Cykeltrøjen har en høj åndbarhed og det elastiske materiale sikrer optimal bevægelsesfrihed og komfort på dine træningsture. Den gennemgående dækkede lynlås giver trøjen en flot finish uden at bryde designet. Ryggen er produceret med 3 åbne lommer, som er nemme at tilkomme. Nederst på ryggen er påsyet et printbart refleksbånd, som øger synligheden i trafikken. For at slutte ærmekanterne helt tæt til håndledene, er trøjen udstyret med en 45 mm bred Roubaix-manchet, som samtidig er behagelig mod din hud.

Vinterjakke

Vinterjakke

Baghjulets vinterjakke med WindOff MAX textil holder vind og regn ude. Den opkradsede inderside holder din krop varm - selv på koldere vinterdage. Sidepaneler og underarme er produceret i Roubaix, som foruden at have en isolerende effekt, også sørger for at lede overskudsvarmen væk fra kroppen. Lynlåsen er gennemgående og tildækket, som på den kort- og langærmede jersey. De 3 åbne lommer på ryggen, giver mulighed for at medbringe energiprodukter, handsker m.m., ligesom den praktiske lynlåslomme er god til blandt andet opbevaring af nøgler. Under lommerne er påsat et reflekspanel, som giver bedre synlighed i trafikken. 

Vindvest

Vindvest

Fleksibel vindvest med lommer til brug på blæsende og køligere dage. Den vindtætte front holder den kolde luft væk fra din krop, som derved forbliver tør og varm. Ryggen er produceret i Rapid Dry textil (microfiber). Valget af denne textil gør det muligt, at producere vindvesten med 3 åbne lommer, som du kender det fra en traditionel cykeltrøje. Du slipper dermed for at skulle have hånden under vesten, for at hente ting i lommerne. For at holde vindvesten tæt til kroppen, er den udstyret med en silikonekant langs livet. Lynlåsen er gennemgående. Baghjulsvesten er ligeledes udstyret med refleksfelt på ryggen, siderne samt krave og skuldre, hvilket gør dig betydeligt mere synlig i trafikken.  

Baggy MTB shorts

Baggy MTB shorts

Løse shorts uden indlæg, med 1 lynlås på bagsiden.

BIB-Shorts

BIB-Shorts

Baghjulets bibshorts er den absolutte topmodel, når det gælder cykelshorts med seler. Bukserne er anatomisk udformet, for at give den bedst mulige pasform under brug. For at give cykelshortsene et ekstra løft, afsluttes benene med et 65 mm bredt stykke lycra med silikone på indersiden.

BIB-Knickers

BIB-Knickers

Anatomiske sele-knickers produceret i Roubaix. Bukserne er oplagt til brug i forårs- og efterårsmånederne, hvor temperaturerne ikke er på sit højeste. Det fleksible og åndbare materiale holder dig varm og tør, mens den ekstra længde beskytter dine knæ mod kulden. Baghjulets bib-knickers er anatomisk udformet, for at sikre en optimal pasform og komfort. Roubaix-selerne med det bredde rygstykke og elastikafslutningen på benene, sørger for at bukserne bliver siddende hvor de skal.

BIB-tights

BIB-tights

Anatomiske bib-tights i SuperRoubaix. Buksene er anatomiske udformet og giver optimale betingelser for en god og tæt pasform. Roubaix-selerne med det brede rygstykke, er med til at holde varmen på overoppen, uden at det går ud over åndbarheden. For enden af buksebenene er påsyet en elastisk fodstrop, som holder bukserne på plads og sørger for at der ikke kommer kulde og vind ind under kanten.

BUFF

BUFF

Buff. Kan bruges som halsvarmer eller som hjelmhue. Klik på billedet og se det i stort format.

Kasket

Kasket

Kasket. Lagerføres ikke p.t.

Cykelstrømper

Cykelstrømper

Cykelstrømpe med god pasform.

Regnjakke

Regnjakke

Super multifunktionel regnjakke.

Vinterbukser

Vinterbukser

Vinterbukser i kraftig kvalitet med pude.

Turledervest

Turledervest

Turledervesten udleveres gratis til alle Baghjulets turledere og må benyttes, også selv om man ikke har turledertjansen den dag.