Nyt fra bestyrelsen

Skrevet af Bestyrelsen Mandag, 01 April 2013. TAGS: 1 april | 1_ april

bestyrelsen collage-1aprilMichael gjorde det. Rolf gjorde det.

Nu gør Baghjulet det også!

Melder sig i kampen for en ren cykelsport!

"Som en af Danmarks største motionscykelklubber,  er det kun rimeligt, at Baghjulet går forrest og gør en indsats for en ren cykelsport.", siger formand Per Møller Madsen.  "Ikke mindst nu, da det er muligt at cykle licens i Baghjulet. Vi vil vise, at Baghjulets medlemmer har rent blod i posen!".

Bestyrelsen har derfor indført et nyt tiltag, hvorfor alle medlemmer vil blive bedt om, at levere ½ liter rent blod før træning, hver den sidste søndag i måneden. Blodet doneres til blodbanken på Fredericia Sygehus.

Blodbussen vil være at finde ved broen allerede fra kl. 17.00 på aftapningsdagen. Mød i god tid, så vi undgår kø og flaskehalse. (Bemærk: Der må ikke indtages alkohol i form af øl eller rødvin, de seneste 29 dage før aftapning).

Gruppe F har meldt sig frivilligt til at udlevere gratis saftevand efter tapningen. Kenneth Dini udleverer tudekiks til dem, der lider af angst for kanyler.

For medlemmer med særlig udpræget fobi, tilbyder AP Forsmann at lægge en kold klud på panden, mens han synger "Jeg er så glad for min cykel", af Poul Kjøller.

Vi skal selvfølgelig have oplyst jeres blodtype. I skal derfor indberette jeres blodtype i Klubmodulet her.  (Ved tekniske spørgsmål, kontakt Brian Sørensen, som træffes mandag, den 1. april fra kl. 7 til 7.15)

Medlemmer, der (mod forventning) udebliver fra tapning, vil i første omgang blive bedt om at redegøre for deres whereabouts (liste over godkendte undskyldninger kan rekvireres hos næstformand Inge Dall).

Efter anden udeblivelse pålægges medlemmet som straf 67 kilometers MTB stroppetur i Kasmose Skov (på en rundstrækning), med Jørgen Rostgaard som turleder.

Tre udeblivelser vil i sidste ende resultere i en ultimativ straf: 25 turlederture, som skal afvikles inden udgang af måneden der følger.

Støt godt op om projektet!

Vel mødt til en ny sæson i Baghjulet – En REN motionscykelklub.

 

Comments (4)

 • Bruno Hausgaard

  Bruno Hausgaard

  01 April 2013 at 20:13 |
  Jeg opfordrer til en folkelig protest mod dette initiativ fra bestyrelsen!

  Ingen øl eller vin i 29 dage før tapning, det nægter jeg at tro på at vores nye formand har accepteret, der må være tale om et kup!

  Mød op tirsdag aften kl.18.30 på bodega Den Lille %, og støt op imod projektet. Hvordan skal man kunne være med rundt på en træningsaften uden stimulanser, for slet ikke at tale om nødvendigheden af rødvin for at opretholde nok røde blodlegemer?

  reply

 • Per Bertelsen

  Per Bertelsen

  01 April 2013 at 12:52 |
  Har hørt Leo er aftager af blodet efter test..

  reply

 • Michael Birk Strandberg

  Michael Birk Strandberg

  01 April 2013 at 08:42 |
  Ja, det var bestyrelsen længe om, det har vist længe været kendt, at der er flere i denne klub, der ikke kan sige sig fri for, at snydt lidt. Jeg syntes så personligt, at jeg vil hellere tage straffene, end at skal høre på at A P synge, det kan ikke være kønt.

  reply

 • Dennis Pedersen

  Dennis Pedersen

  01 April 2013 at 08:18 |
  Tak til bestyrelsen for det første gode initiativ i flere sæsoner
  Jeg overhørte en samtale imellem stikkeren Hans og Kaj i går.
  Hvordan kan en mand uden synlige muskler køre så godt op ad bakker uden at blive det mindste forpustet ?
  Det er åbenlyst, at der skal mere end held i sprøjten for at køre så godt.
  Jeg vil ikke nævne navne her, men mandens kone Lene har udtalt: Jeg har problemer med at holde Stig ren.
  Det er specielt et problem når han har været i skoven.
  Dejligt, at bestyrelsen har fået øje på problemet

  reply

Leave a comment

You are commenting as guest. Optional login below.