Mallorca

Skrevet af Pernille Hammer Søndag, 13 maj 2018. TAGS: Deltagerberetning | Mallorca | Udlandsture

En skøn uge med Baghjulet på Mallorca er slut og også i år har det været en dejlig tur.

De fleste af os lejede cyklerne gennem hotellet i år og for Erling og jeg fungerede det fint (andre var mere uheldige og havde forskellige udfordringer, der tyder på hotellet stadig har lidt at lære om cykeludlejning). Vi synes det var dejligt at vi kunne opbevare cyklerne i cykelstalden i stedet for at have dem med på værelset.

Når man har været på Mallorca flere gange, som vi har, så er der mange kendte cykelruter og genkendelsens glæde er stor. Men jeg ser stadigvæk nye og forskellige områder hvert år.

Og duften af appelsintræerne, det er noget så dejligt :-)

Selv om jeg ikke er til de mange højdemeter, så var turen på til Inka bjerget en stor oplevelse, og ikke mindst udsigten deroppefra. Det er en god følelse bagefter, når man har klaret at cykle turen derop. Måske havde jeg nok fået mere ud af turen, hvis jeg havde været i bedre form inden? Om ikke andet, så er formen altid bedre, når vi kommer hjem, fordi vi får cyklet hver dag.

For mig er turene til Mallorca  altid inspirerende, og det nyder den "røde racer" derhjemme godt af, når vi kommer hjem til Danmark igen.

Det er bestemt ikke sidste gang, jeg tager til Malloirca og til jer der ikke har prøvet Mallorca cykelveje endnu, kan jeg kun varmt anbefale det.

pernille mallorca

Billedet herover: Kaffestop på en af vores cykelture. Fra venstre: Allan, Nora, Birthe, jeg selv (Pernille), Gitte og Keld.

Comments (1)

 • Lasse Flyvbjerg

  Lasse Flyvbjerg

  11 Juli 2018 at 18:10 |
  Hej Baghjulet,

  Vi kunne rigtig godt tænke os at lave en fed tur for jer til Mallorca i 2019. Vi bestyrer eget hotel i foråret i Puerto Pollensa med eget dansk personale.
  Vi har også vores egne cykler med, så der er intet bøvl med cykeludlejningen, som I var så uheldige at opleve på jeres tur. I år var det Kim fra Ribe Cykellager, som stod for udlejningen af cykler.
  Da vi havde udsolgt i alle uger i år, ville jeg lige skrive til jer her inden vi åbner for forhåndsreservering d. 1. august.
  I kan også ringe til mig på mobil 28495205, hvis det er noget I kunne være interesseret at høre mere om.

  Ser frem til at høre fra jer.

  Bedste hilsner
  Lasse, Flow Fit Mallorca

  reply

Leave a comment

You are commenting as guest. Optional login below.