Hårdt, men Hyg'ligt 10

Skrevet af Jan Ager Søndag, 28 Juli 2019. TAGS: Hård men Hygligt

Tusind tak til alle der kom og deltog og var med til at gøre Hårdt men Hyg'ligt 10 til et fedt jubilæumsløb. Se starten gå HER.

HMH10 01

Det var dejligt at se så mange glade MTB'er på sporet og glade tilskuere på sidelinjen - alle bidrog I med god stemning og hygge.

En særlig tak til alle hjælpere og medarrangører:

Paw Ager, Startnumre
Pia Ager, Forplejning
Helle Stougård, Hjemmesiden & Facebook
Morten Juhl Nielsen, Skole & strøm
Chris Johansen, Opsætning & kage
Ole Bech-Hansen, Opsætning & sammenpak
Michael Strandberg, Opsætning & alt vi andre ikke når
Sebastian Strandberg, Opsætning & Sammenpak

HMH10 02

Samt tak til vores sponsorer: TORQ, Cykelservice og Dini Tours.

Resultaterne finder I her. 

Har du taget billeder fra dagen? Og vil du dele dem med os? Så er du velkommen til at sende dem til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Vi lægger billeder fra dagen i Fotoarkivet.

 

Hilsner fra deltagere

"Den pasta-salat var FOR lækker!", Chris
"Rigtig godt arrangement. Super rute, super forplejning, super selskab", Morten.
"Topklasse!", Niels
"Tak til Jan Ager og Crew for 6 gode timer i skoven! Hyggeligt samvær med mange forskellige ryttere, top forplejning, og selvfølgelig goooood træning", Laurent.

 

FAKTA om Hårdt men Hyg'ligt?

Hårdt men Hyg’ligt er et 6-timers MTB træningsarrangement i Baghjulet. Arrangementet blev afholdt første gang i 2009. Der var pause i 2018 og blev derfor i 2019 kørt for 10. gang.

Hårdt men Hyg'ligt køres på en MTB rute à ca. 4-5 km. Der kan køres i max. 6 timer og det er tilladt at stoppe og holde pauser når man han har lyst. Man vælger selv om man vil cykle 1, 2, 3 .... Eller måske 6 timer. Det er træning og hygge. Der kåres ingen vindere. Arrangørerne i Baghjulet sørger for et godt depot, med masser af hygge og god stemning. Hårdt men Hyg'ligt kan køres af alle - du bestemmer selv hvor hårdt og hvor hyg'ligt DIT løb skal være.

Se mere om Hårdt men Hyg'ligt her.