En bøn fra hestefolket

Skrevet af Henrik Sten Tirsdag, 26 maj 2015. TAGS: Sikkerhed

Jeg viderebringer lige en bøn fra hestefolket:

"Hej Henrik.

Jeg skriver til dig, da jeg kan se, du er en af administratorerne af Baghjulets FB side. Jeg skriver, fordi jeg måske kan få dig til at videregive en oplysning til alle cykelryttere, som måske kan hjælpe til en større forståelse mellem ryttere og cykelryttere? Det er i hvert fald min hensigt.

Jeg bor ude ved Røjle Klinten (Røjleskovvej), hvor jeg tit møder cykelryttere, og det glæder mig altid at se jer drøne af sted i fuld fart. Det ser intet mindre end fedt ud ;-D elsker også selv fart...bare på en firbenet. Nå, men min indgang er, at I desværre også ofte er ret lydløse, specielt hvis I kun kommer 1-2 ryttere, og når man er rytter på andet end en jernhest, bliver man (både hest og rytter) ret forskrækkede, og en forskrækket hest er aldrig at foretrække for hverken hest eller tobenede ryttere. (Røg i grøften i dag da jeg for sent opdagede cykelrytteren, der kom bagfra...Synes ellers jeg havde øjne i nakken, men lydløs som en Ninja).

Min bøn er så, om du mon ikke kunne skrive et råd om, at man som cykelrytter giver lyd 100 meter før, man kommer susende forbi en hest? Jeg tror, det vil afhjælpe et par farlige situationer for alle. Det skal dog lige siges, at mange af jer er meget hensynsfulde og både sænker fart og giver lyd, og det er vi meget meget glade for og tusind tak for det. Jeg håber ikke, du(i) opfatter mig som uforskammet. Det er kun ment som et velmenende råd alle ryttere burde høre, specielt dem der måske ikke ved så meget om heste og reaktionsmønstre Mange hilsner rytteren

Rikke Andreassen"

hestcykelrytter

Leave a comment

You are commenting as guest. Optional login below.