Indvielse af Supercykelsti

Skrevet af Johnny Grønmar tirsdag, 15 maj 2018

Den 19. maj kl 10:00 holder Middelfart og Fredericia Kommune fælles indvielse af supercykelforbindelsen fra Middelfart Station til Fredericia.

Arrangementet afholdes ved Kitczhen i Middelfart, og I Fredericia afholdes et lignende arrangement på Erritsø Bygade.

Der vil være lidt aktiviteter på pladsen som ikke er fastlagt endeligt, men kommunen har en dialog med Lindebjerg omkring mulighed for at prøvekøre elcykler, og vil gerne kunne tilbyde et cykeltjek, og kommunen forventer også at lave en lille cykelbane for børn – der vil selvfølgelig blive serveret lidt kage, kaffe eller anden drikkelse.

Der vil efterfølgende være en fælles cykeltur over broen, som kommunens udvalgsformand deltager i efter indvielsen – fra Fredericia har de nogenlunde samme arrangement, så de cykler til Middelfart og slutter deres arrangement hos os. Der deltager ligeledes udvalgsformanden, og en af deres cykelklubber.

Har du lyst til at vise klubbens flotte farver frem, så mød op den 19. maj kl 10:00 ved Kitzchen, Brovejen 386, 5500 Middelfart og deltag i indvielse og efterfølgende cykeltur over broen.

Der er ikke tilmeldingskrav, men du kan tilmelde dig på facebook siden "Middelfart kommune" så der er større chance for at der er kaffe og kage til alle.

supercykelsti

Efterlad en kommentar

Du kommentere som gæst. Valgfri login forneden.