Harzen Turen

Skrevet af Henrik S. Pedersen søndag, 25 februar 2018

Som de foregående år, arrangerer klubben igen i år en MTB tur til Harzen.

Vi har valgt i år at købe ture af en professionel Harzen operatør. Der vil være 2 turforslag at vælge mellem fredag og lørdag.

Om grupperne vælger at følge tur forslaget eller vælger en anden rute, er helt op til dem selv. Det eneste krav er at alle grupper mødes til frokost.

Turen er en social tur, hvor du skal regne med at cykle ca. 5-6 timer pr. dag i et meget kuperet og til tider udfordrende (teknisk) terræn. Der er rigtige bjerge i Harzen og vi skal op og ned af en del af dem, så for din egen skyld skal du være i rimelig form.

Vi opdeler os i 4-5 grupper, der IKKE er nogen turleder i grupperne, så vi hjælpes af med at komme rundt på ruten. Gruppen sørger selvfølgelig for at have alle mand med hjem. Grupperne mødes til frokost, så her er det muligt her at skifte gruppe eller lave en ny gruppe. Der er næsten altid mulighed for at køre uden om de sværeste passager, grupperne aftaler selv om de vil gøre dette.

Når cyklingen er overstået foregår resten af tiden i en afslappet "drengerøvsagtig" atmosfære, hvor nogle nok nyder den gode lokale "Weisbier”, og der evalueres på hvad der er foregået på dagens tur.

Vi bor i den lille by Hahnenklee i det nordlige Harzen, i et lejlighedskompleks, på to og tre mands værelser. Vi kører derned i privatbiler, og forsøger så vidt muligt at fylde bilerne, så vi er tre eller fire personer pr. bil. Der har efterhånden udviklet sig en lille tradition for at nogle ankommer, så det er muligt at cykle en tur torsdag eftermiddag, dette bliver nu en frivillig del af det officielle arrangement, for dem der har mulighed for dette.

Afgang torsdag d. 6 september, med ankomst til Hahnenklee i løbet af dagen.
Hjemkomst søndag d. 9 september om aftenen.

Vi cykler altså en lang tur fredag og lørdag, og en kortere søndag formiddag.

Tilmelding senest d. 31/5-2018

17Harzengruppe

MAX deltagerantal 40 personer – først til mølle.

Desværre har vi en udfordring med stativer i år, da dagholdet har nået at booke stativerne til deres Alsace tur, der ligger i sammen weekend. Bestyrelsen har dog lovet at holde os skadesfri, men hvis nogle af jer kender en cykelklub eller nogle private, hvor vi kan leje stativer til 4 cykler, så må I meget gerne give os deres kontaktoplysninger. Du tilmelder dig ved at sende en mail til Henrik på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og indbetale 900 kr. til konto nr.: 7256-0001151316. (husk at skrive deltagernavn i besked feltet).

Det er VIGTIGT at du også sender mailen med tilmeldingen og ikke kun indbetaler beløbet, så vi har din e-mail adresse til den videre kommunikation omkring turen. Hvis du tilmelder flere end dig selv, så opgiv alle deltagerenes emailadresse, ellers får de ingen information fremover!
I mailen bedes du give os flg. oplysninger:

1. Kan du lægge bil til turen?
2. Har du selv cykelstativ til 3 eller 4 cykler? (eller på anden måde mulighed for at transportere 3-4 cykler)
3. Vil du køre til Harzen torsdag morgen eller torsdag eftermiddag?
4. Om du allerede har nogle du har aftalt at køre og/eller bo på værelse sammen med

Hvis du har behov for yderligere informationer, så kontakt Jens eller Henrik. Eller du kan jo også altid høre hvad andre, der har deltaget de foregående år kan fortælle, da konceptet ikke er ændret væsentligt.
Du kan melde af indtil 31/5 og få din indbetaling refunderet, efter den dato vil det ikke være muligt at få refunderet noget.

Vi ses i Harzen

Efterlad en kommentar

Du kommentere som gæst. Valgfri login forneden.