Harzen 2017

Skrevet af Henrik S. Pedersen Onsdag, 17 maj 2017

HUSK, tilmeldingen lukker 31/5.

Som de foregående år, arrangerer klubben igen i år en MTB tur til Harzen.

Turen er en social tur, hvor du skal regne med at cykle ca. 5-6 timer pr. dag i et meget kuperet og til tider udfordrende (teknisk) terræn. Der er rigtige bjerge i Harzen og vi skal op og ned af en del af dem, så for din egen skyld skal du være i rimelig form.

Der IKKE er nogen turleder i grupperne, vi hjælpes af med at komme rundt på ruten. Vi sørger selvfølgelig for at have alle mand med hjem, da alle grupperne mødes til frokost, er det muligt her at skifte gruppe eller lave en ny gruppe.

Vi laver på forhånd et forslag til de ruter, der køres de 3 dage, men om de enkelte grupper følger dette forslag eller vælger en anden rute er helt op til deltagerne. Det eneste krav er at alle grupper mødes til frokost.

Der er næsten altid mulighed for at køre uden om de sværeste passager, grupperne aftaler selv om de vil gøre dette.

Når cyklingen er overstået foregår resten af tiden i en afslappet "drengerøvsagtig" atmosfære, hvor nogle nok nyder den gode lokale "Weisbier”, og der evalueres på hvad der er foregået på dagens tur.

Vi bor i den lille by Hahnenklee i det nordlige Harzen, i et lejlighedskompleks, på to og tre mands værelser. Vi kører derned i privatbiler, og forsøger så vidt muligt at fylde bilerne, så vi er fire personer pr. bil.

Der har efterhånden udviklet sig en lille tradition for at nogle ankommer, så det er muligt at cykle en tur torsdag eftermiddag, dette bliver nu en frivillig del af det officielle arrangement, for dem der har mulighed for dette.

Afgang torsdag d. 7 september, med ankomst til Hahnenklee i løbet af dagen.

Hjemkomst søndag d. 10 september om aftenen.

vejret2016

Vi cykler altså en lang dag fredag og lørdag, og en kortere tur søndag formiddag.

Tilmelding senest d. 31/5-2017

MAX deltagerantal 50 personer – først til mølle.

Du tilmelder dig ved at sende en mail til Henrik på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. indbetale 900 kr. til konto nr.: 7256-0001151316

(husk at skrive deltagernavn i besked feltet).

Det er VIGTIGT at du også sender mailen med tilmeldingen og ikke kun indbetaler beløbet, så vi har din e-mail adresse til den videre kommunikation omkring turen. Hvis du tilmelder flere end dig selv, så opgiv alle deltagerenes emailadresse, ellers får de ingen information fremover!

I mailen bedes du give os flg. oplysninger:

1. Kan du lægge bil til turen?

2. Har du selv cykelstativ til 4 cykler? (eller på anden måde mulighed for at transportere 4 cykler)

3. Vil du køre til Harzen torsdag morgen eller torsdag eftermiddag?

Hvis du har behov for yderligere informationer, så kontakt Jens eller Henrik. Eller du kan jo også altid høre hvad andre, der har deltaget de foregående år kan fortælle, da konceptet ikke er ændret væsentligt.

Vi ses i Harzen

Efterlad en kommentar

Du kommentere som gæst. Valgfri login forneden.