Dagholdet i Alsace 2018

Skrevet af Flemming Stounberg tirsdag, 26 juni 2018

Alsace 2018 med Dagholdet, Baghjulet

 

Infomøde for alle deltagere mandag den 30.07. klokken 19 i Naturcentret

 

På utallige opfordringer laver vi igen en tur til det skønne Alsace.

 

FAKTA

Afrejse mandag den 3. september 2018.  Hjemkomst søndag den 9. september 2018

Indkvartering: Hotel Husseren les Chateaux, Rue du Schlossberg 68420 , Alsace, France. Hotellet ligger nær Equisheim og Colmar.

Tlf : 0033 (0)3 89 49 22 93.  Mail : Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hjemmeside: http://www.hotel-husseren-les-chateaux.com.

Forplejning: Halvpension bestående af morgenmad og 3 retters diner incl. vinmenu.

Egenbetalt frokost ude.

Transport: Egne biler med klubbens cykelstativer.

Pris: 4.800 kr. for overnatning og  halvpension (hertil kommer transportudgifter).

 

OMRÅDET  

Alsace ligger i det nordøstlige hjørne af Frankrig, med Vogeserbjergene i ryggen og udsigt til Rhinen og Schwarzwald på den tyske side af den store flod. Med sit finurlige ægteskab mellem fransk og tysk kultur, er Alsace rig på historie og charmerende landsbyer. Langs den berømte vinrute ”Route du Vin”, der strækker sig gennem det meste af regionen, ligger de smukke vinbyer som perler på snor.

Vi skal cykle ad vinruten hvor der er småkuperet, vi skal prøve kræfter med Vogerserbjergene og de berømte toppe, Petit Ballon og Grand Ballon og vi skal køre fladt i lavlandet langs floder og majsmarker.

Hver dag er vi sikret at få pulsen op, da hotellet ligger i den højest beliggende by på vinruten og det kræver gode benmuskler at komme ”hjem” på hotellet efter dagens cykling.

 

CYKLINGEN

Vi planlægger cyklingen ud fra at vi cykler ”på smalle dæk” eller citybikes/turcykler.

Vi har 5 hele cykeldage, tirsdag til lørdag, og der cykles  i grupper med turleder i D, E og F-tempo.

Vi forsøger at finde turledere til alle træningsture i alle grupper. Du skal selv være i god form og være indstillet på at cykle i den gruppe din form tilsiger.

TRANSPORT

Der køres i egne biler med 4 personer med cykler i hver bil. Der betales 700 kr. til chaufføren for at du selv og din cykel bliver transporteret (dækker brændstof). Vi er afhængige af at tilstrækkelig mange stiller sig til rådighed som chauffør med bil så kabalen kan gå op. Der er ca. 1050 km og køretid anslås til 10 timer 30 minutter plus pauser.

 

ØKONOMI

Der skal betales 4.800 kr. for at deltage. Beløbet dækker indkvartering i duplex-dobbeltværelse på Hotel Husseren samt  morgenbuffet og 3 retters menu og vinmenu  i 6 dage (enkeltværelse 5.700 kr.)  Egenbetalt frokost ude. Klubtilskud forventes.

 

TILMELDING

Tilmelding og betaling sker i Klubmodul under faneblad Event. – Tilmelding senest 20. december.  Samtidig med tilmelding betales 2.400 kr. og resten 2.400. senest den 1. juni 2018.  I forbindelse med tilmelding skal du oplyse om pårørende, evt. aftaler om inkvartering og kørsel.

Der er 32 sengepladser som fordeles ”Først til mølle”.

Finder du ved tilmeldingen, at alle pladser er solgt, kan du komme på en venteliste, hvis du sender mail til Børge.

 

ARRANGØRER

MCK Baghjulet, Dagholdsudvalget. Evt. kontakt  Børge Iwersen, email:  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..        

 

Det med småt

Vi skaber rammerne, men det forventes, at du selv er med til at udfylde dem ved at tage ansvar for det sociale liv og for cyklingen, - alt som vi plejer når vi færdes i Baghjulet. Så får vi igen en uforglemmelig cykeloplevelse. 

Kommentar (1)

 • Joan Boel

  Joan Boel

  16 november 2017 at 18:13 |
  2 prs. Vil gerne på venteliste.
  Venlig hilsen
  Joan Boel
  29824973

  Svar

Efterlad en kommentar

Du kommentere som gæst. Valgfri login forneden.