INGENOFFICIELLEAKTIVITETER

Dagholdet cykler Bornholm 2020

Skrevet af Flemming Stounberg Søndag, 24 November 2019

Husk, at du kan sende en mail til Børge, hvis du ikke nåede med, så ser vi, hvad vi kan gøre.

 

Dagholdet cykler Bornholm 2020

Så gør vi det igen, - inviterer på trænings- og cykelferie til Østersøens perle, BORNHOLM.

FAKTA

Afrejse lørdag den 29. august 2020

Hjemkomst fredag den 4. september 2020

Indkvartering: Sandkaas Søpark, Tejnvej 68, 3770 Allinge, website: https://teambornholm.dk/her-kan-du-bo/sandkaas-soepark/.  i 2-personers lejligheder (alle med havudsigt). Enkeltværelse kan tilkøbes for 1.200 kr. (betinget af ledighed på hotellet).

Forplejning: Halvpension på nærliggende Hotel Abildgård samt egenbetalt frokost ude. Vi modtager en lækker morgenbuffet samt aftenbuffet all-inclusive. Hver ugedag har sit eget madtema. Drikkevarer ad libitum af fadøl, rød- og hvidvin, sodavand, kaffe og the.

Transport: Egne biler med klubbens cykelstativer.

Pris: 3.200 kr. for overnatning og ½ pension (hertil kommer transportudgifter).

OMRÅDET  - Jernhestens paradis

Solskinsøen Bornholm er en uovertruffen cykel-ø, - en lille naturperle i Østersøen.
Langt fra støj og biler er der over hele Bornholm anlagt skønne cykelstier og ca 250 km. cykelveje, der er Nordeuropas bedste og smukkeste.

CYKLINGEN

Vi vælger de smalle dæk, dvs. vores racercykler, turcykler. Der cykles i grupper på max 12 personer i D, E og F-tempo.

Vi forventer at alle efter bedste evne løfter vejviseropgaven. Du skal selv være i god form og være indstillet på, at cykle i den gruppe din form tilsiger. Også din cykel skal være trimmet, - (trænger måske til nye dæk).

TRANSPORT

Der køres i egne biler med 4 personer med cykler i hver bil. Der betales 1.000 kr. til chaufføren for at køre med (dækker brændstof, broafgifter og færge Ystad/Rønne t/r for bil max 6 mtr. Incl stativ).

ØKONOMI

Der skal betales 3.200 kr. for at deltage. Beløbet dækker indkvartering i dobbeltværelse på Hotel Sandkaas Søpark (tillæg for enkeltværelse 1.200 kr.) samt  all-inclusive forplejning (morgenbuffet, tag selv kaffe hele dagen, aftenbuffet incl. drikkevarer ad libitum 18.00 – 21.00).  Egenbetalt frokost ude. Klubtilskud forventes.

TILMELDING

Der åbnes for tilmelding lørdag den 30. nov. klokken 9 og slutter 20.jan. Tilmelding og betaling sker i Klubmodul under faneblad Event. Samtidig med tilmelding betales 1.700 kr. og resten 1.500 kr. senest den 1. juni 2020.

Der er 32 sengepladser som fordeles ”Først til mølle”.

Venteliste og evt. yderligere pladser. Skulle du opleve at der ikke er flere ledige pladser kan du komme på venteliste ved at sende en mail til Børge Iwersen.

ARRANGØRER

MCK Baghjulet, Dagholdsudvalget. Evt. kontakt  Børge Iwersen, email:  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf. 50705666.

Det med småt

Vi skaber rammerne men det forventes, at du selv er med til at udfylde dem ved at tage ansvar for det sociale liv og for cyklingen, - alt som vi plejer når vi færdes i Baghjulet. Så får vi igen en uforglemmelig cykeloplevelse.

Leave a comment

You are commenting as guest. Optional login below.